Vad tycker våra kunder

“Först kände jag mig skeptisk till menstrosor men efter att ha fått ett par i present av en vän provade jag. Nu känns de självklara och mer naturliga än engångsprodukter. Riktigt smidigt.”

Sandra

35 år

“Min favorit är utan tvekan Lace. Hur kan de vara så sköna och hålla helt tätt? Känns så skönt att vara fri från engångsprodukter. Aldrig mer bindor eller tamponger för mig.”

Jenny

28 år

”Menstrosor är perfekt för de dagar när jag väntar min mens. Jag tar på mig ett par menstrosor på morgonen och kan känna mig trygg resten av dagen utan att behöva undra om jag läckt igenom.”

Tilda

22 år

“Min dotter har alltid tyckt att det har varit jobbigt att ha mens på idrotten i skolan. Hon vill inte byta om och medverkar helt enkelt inte. Efter att hon bett mig köpa menstrosor är hon nu med på idrotten, även när hon har mens! Hon älskar sina menstrosor och har nu ingen oro alls över att byta om i skolan eftersom menstrosorna ser ut som vanliga trosor. Värt varenda krona!”

Linda

41 år

“Era menstrosor är helt underbara på natten! De sitter perfekt och det är nu slut med blod på lakanet. Jag var så trött på att vakna på morgonen och behöva byta lakan för att min binda hamnat snett och läckt. “

Ofelia

26 år

“Testade menstrosan av en slump och blev SÅ positivt överraskad. Mjuk och skön som inte sitter åt eller skär in någonstans. Har haft dem i början, mitten och slutet av mensen med olika flöden och fått noll läckage, så imponerande! Blodet absorberas så snabb till skillnad från tex en binda så man slipper se blodet när man går på toaletten, det har liksom sugits upp helt. Ett stort plus för den sexiga baksidan i spets och för att hela idén med menstrosor känns SÅ modern.”

Nickie

30 år

“Min dotter har alltid tyckt att det har varit jobbigt att ha mens på idrotten i skolan. Hon vill inte byta om och medverkar helt enkelt inte. Efter att hon bett mig köpa menstrosor är hon nu med på idrotten, även när hon har mens! Hon älskar sina menstrosor och har nu ingen oro alls över att byta om i skolan eftersom menstrosorna ser ut som vanliga trosor. Värt varenda krona!”

Petra

45 år

“Min favorit är utan tvekan Lace. Hur kan de vara så sköna och hålla helt tätt? Känns så skönt att vara fri från engångsprodukter. Aldrig mer bindor eller tamponger för mig.”

Jossan

28 år

”Menstrosor är perfekt för de dagar när jag väntar min mens. Jag tar på mig ett par menstrosor på morgonen och kan känna mig trygg resten av dagen utan att behöva undra om jag läckt igenom.”

Tilda

22 år

“Först kände jag mig skeptisk till menstrosor men efter att ha fått ett par i present av en vän provade jag. Nu känns de självklara och mer naturliga än engångsprodukter. Riktigt smidigt.”

Sandra R

38 år

“Era menstrosor är helt underbara på natten! De sitter perfekt och det är nu slut med blod på lakanet. Jag var så trött på att vakna på morgonen och behöva byta lakan för att min binda hamnat snett och läckt. “

Olivia

23 år

“Testade menstrosan av en slump och blev SÅ positivt överraskad. Mjuk och skön som inte sitter åt eller skär in någonstans. Har haft dem i början, mitten och slutet av mensen med olika flöden och fått noll läckage, så imponerande! Blodet absorberas så snabb till skillnad från tex en binda så man slipper se blodet när man går på toaletten, det har liksom sugits upp helt. Ett stort plus för den sexiga baksidan i spets och för att hela idén med menstrosor känns SÅ modern.”

Nickie

30 år