Om oss

Caroline och Marielle - grundare menstrosan.se och Carielle AB

Hur allting började...

Vi är nära vänner sen många år och sommaren 2021 kom vi i kontakt med menstrosor för första gången genom ett besök från USA. Vi kände direkt att det var en helt revolutionerande produkt. Ett modernt mensskydd som var snällt mot kroppen, miljön och plånboken. Där och då bestämde vi oss för att själva prova produkten.

Vi beställde menstrosor från alla aktörer vi kunde hitta på marknaden, både svenska och internationella. Efter att ha provat de olika menstrosorna vi fått tag på stod det klart att de alla hade en del mer att önska gällande komfort och utseende. Där och då föddes vår vision! Vi vill sälja SKÖNA och SNYGGA menstrosor, lika sköna och snygga som de trosor som man använder alla andra dagar i månaden

Vi började genast att undersöka hur vi skulle gå tillväga. Vi kontaktade underkläderdesigners, fabriker, textiltillverkare, leverantörer, återförsäljare, företagsrådgivare och många, många fler för att på bästa sätt kunna erbjuda de allra skönaste och snyggaste menstrosorna på svenska marknaden. Hösten 2021 grundade vi företaget Carielle AB. 

Vi tog fram varumärket Menstrosan by Carielle som riktar sig till moderna, medvetna kvinnor som vill ha en känsla av lyx i sin vardag. Vi vågar nu påstå att vi med beslutsamhet och högt ställda krav har lyckats med vårt uppdrag. 

Kram från Carro och Mella – stolta grundare av Carielle AB

"Vi vill sälja SKÖNA och SNYGGA menstrosor, lika sköna och snygga som de trosor du använder alla andra dagar i månaden."

0
Din Varukorg
  • No products in the cart.